Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Baan breidt uit door lancering van nieuw E-CRM-suite

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BAAN

Baan breidt uit door lancering van een nieuw E-CRM-suite
Met BaanFrontOffice Interaction kunnen ondernemingen hun verkoop- en marketingactiviteiten uitbreiden met nieuwe mogelijkheden voor e-mail, web, en telefoon Barneveld (Nederland) en Herndon (Virginia, V.S.), 24 mei - The Baan Company N.V. (Nasdaq: BAANF; AEX: BAAN), die wereldwijd actief is als leverancier van bedrijfssoftwareoplossingen, maakte vandaag de algemene beschikbaarheid bekend van BaanFrontOffice Interaction, een nieuwe BaanFrontOffice softwaresuite voor het beheer van de contacten met klanten via het internet (E-CRM). Met BaanFrontOffice Interaction kunnen ondernemingen een verkoopkanaal via call-of interactie-center opzetten en geavanceerde marketing-communicatiemedia beheren, en in één moeite door de controle en het zicht op de verkoop-en marketingactiviteiten van de onderneming als geheel verbeteren.

Met BaanFrontOffice Interaction kan het personeel van de callcenters of interactie-centers worden ingezet voor de uitgaande verkoopgesprekken terwijl ze eveneens over de mogelijkheid beschikken om te verkopen aan klanten die via een verscheidenheid van media - telefoon, via het web of via e-mail - zelf contact zoeken met de onderneming. Op die manier kunnen ondernemingen de prestaties op het gebied van het verkrijgen van orders verbeteren en tegelijk de relaties met de klanten verbeteren zonder daarbij het risico te lopen van overlapping tussen de verkopers onderling, omdat alle teamleden die rechtstreeks contact hebben met de klanten gebruik kunnen maken van de geavanceerd middelen en de informatie die de BaanFrontOffice-suite biedt.
Ook marketing-interacties - zoals onderzoek vanuit de onderneming zelf en de kwalificatie van of respons op vragen om inlichtingen van buiten de onderneming, of dat nu gebeurt via de telefoon, het Web of via e-mail - kunnen eveneens worden beheerd door het interactieteam. Binnenkomende interacties worden samen beheerd in één multimedia-wachtrij. Ze worden automatische geïdentificeerd, in volgorde van prioriteit gerangschikt met verwijzing naar de gegevens van de (potentiële) klant, en toegewezen aan het meest geschikte teamlid.

Bij al zijn activiteiten wordt het team van het callcenter of het interactie-center ondersteund door geavanceerde informatiehulpbronnen. Zo zorgt de marketingcampagnewerkstroom in BaanMarketing er bijvoorbeeld voor dat de campagnerespons correct wordt afgehandeld, terwijl BaanPricing en BaanConfiguration het team helpen om de orderwaarde en marges te optimaliseren.

BaanFrontOffice Interaction werkt geïntegreerd met de managementmodule van BaanMarketing, die zorgt voor werkstroomtechnologie, scripts voor de telefoongesprekken en hulpmiddelen voor de toewijzing van middelen om de service aan de klanten in het call- of interactie-center te verbeteren. Door deze rechtstreekse integratie beschikken ondernemingen met BaanFrontOffice Interaction over een hulpmiddel om binnen het verkoopproces optimaal gebruik te maken van de nieuwe, goedkopere communicatiekanalen - zoals e-mail, Web-chat en internationaal terugbellen ('callback'), Web-show en geavanceerde telefonie. Op zich zorgt BaanFrontOffice Interaction voor het beheer van de real-time uitgaande marketingcommunicatie - met inbegrip van onderzoek per telefoon, het kwalificeren en zoeken van potentiële klanten en nog veel meer toepassingen - terwijl de binnenkomende interacties automatisch volgens prioriteit worden gerangschikt, geclassificeerd, en beantwoord, en dit voor het hele gamma van communicatiekanalen die bij het elektronisch zakendoen ter beschikking staan.

'Baan vult onze visie op E-CRM in door ondernemingen die hun zakenrelaties willen uitbreiden en hun omzet willen vergroten in staat te stellen alle binnenkomende en uitgaande contacten met klanten vast te leggen en erop in te spelen. Het meest kritisch is dit wel voor de contacten die via het Web verlopen,' zei Katrina Roche, algemeen directeur marketing bij The Baan Company. 'Met BaanFrontOffice Interaction is het verkooppersoneel gewapend met alle informatie die nodig is - gaande van de voorgeschiedenis van de relatie tot informatie over de prijsstelling en gegevens uit de ERP- of aanvoerketensystemen - om op de verzoeken van de klanten in te kunnen gaan en de verkooptransacties te kunnen sluiten.'

Het opzetten van een E-CRM-infrastructuur
BaanFrontOffice Interaction combineert BaanMarketing, BaanSales en BaanCustomerInteraction met BaanProposal, BaanPricer en optioneel ook BaanConfiguration, zodat een onderneming met één enkele suite haar hele aanvaardingsproces van marketing tot bestelling kan beheren. Op deze manier kan BaanFrontOffice Interaction helpen bij het omzetten van de CRM-infrastructuur van een onderneming in een E-CRM-infrastructuur, omdat een onderneming met deze suite zowel de inkomende als de uitgaande communicatie vanuit een veelheid aan bronnen volledig kan beheren.

Daarom is de integratie van de Web-componenten van deze suite met de traditionele functionaliteit van de front-officeoplossing zo'n belangrijk voordeel van deze toepassing. Tot nu toe moesten ondernemingen die Web-functionaliteit wilden toevoegen aan hun CRM-systeem voor hun software beroep doen op verschillende oplossingen van verschillende leveranciers - die geen van allen vooraf geïntegreerd zijn. Als oplossingen niet vooraf geïntegreerd zijn, worden de implementatietermijnen langer, en het uitwisselen van informatie tussen verschillende bronnen kan behoorlijk problematisch zijn.
Optimaal gebruikmaken van technologie die de beste in zijn soort is BaanCustomerInteraction - een belangrijke component in BaanFrontOffice Interaction - is een verbeterde versie van Aropos Version 4 van Apropos Technology (Nasdaq: APRS), dat werd geïntegreerd met BaanMarketing. In het bijzonder het scriptbeheer, de integratie van de gegevensbank en de uitvoering van het campagneproces werden geïntegreerd om op die manier te komen tot een uitzonderlijk hoge standaard qua respons naar de klanten toe. Functies van Apropos Version 4 die mee werden opgenomen zijn ondermeer de compatibiliteit met een groot aantal bedrijfstelefooncentrales (PBX), geavanceerde hulpprogramma's voor personeelsbeheer in interactie-centers, groepshulpbronnenbeheer en een geïntegreerd overzicht op één scherm van alle interacties in de wachtrij. Bovendien zorgt BaanFrontOffice Interaction ervoor dat de onbenutte tijd voor het personeel voor de hele onderneming tot een minimum wordt beperkt en de investering in de uitrusting dus maximaal rendeert.

Over The Baan Company
The Baan Company (Nasdaq: BAANF; Amsterdam: BAAN) werd opgericht in
1978 en is wereldwijd actief als leverancier van bedrijfssoftwareoplossingen. The Baan Company biedt een veelomvattend assortiment van geïntegreerde diensten en uit componenten opgebouwde 'best-in-class' toepassingen die de volledige waardeketen van een organisatie bestrijken - met onder meer elektronisch zakendoen en elektronische handel via het Web, beheer van klantenrelaties (CRM), bedrijfsmiddelenplanning (ERP), onderhoud van de aanvoerketen en beheer van het bedrijfskennisbestand. De oplossingen van The Baan Company worden op meer dan 15.000 klantenlocaties over de hele wereld gebruikt en stellen organisaties in staat om de strategische ondernemingsgroei te sturen, bedrijfsprocessen te verbeteren, de complexiteit van de bedrijfsvoering te verminderen en de flexibiliteit van de onderneming als geheel te vergroten.
The Baan Company werkt vanuit twee hoofdkantoren, in Barneveld (Nederland) en Herndon (Virginia, V.S.). Nadere informatie over de onderneming is te vinden op het World Wide Web op www.baan.com.
Verklaringen in dit persbericht waarin de woorden 'is ervan overtuigd dat', 'verwacht', 'voorziet' en dergelijke voorkomen, zijn op de toekomst gerichte verklaringen ('forward-looking statements') in de betekenis die aan deze term wordt gegeven in de Amerikaanse wet op de beurshandel ('Securities Exchange Act') van 1934 en de latere amendementen van deze wet. Als dusdanig zijn ze onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de uiteindelijke resultaten. Daarom kunnen de feitelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachtingen, ramingen of veronderstellingen die in voornoemde toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Een overzicht van de typische risico's en onzekerheden waarmee The Baan Company wordt geconfronteerd, is te vinden in de openbare verslagen van de onderneming, die in dossier zijn neergelegd bij de Amerikaanse commissie van toezicht op het effecten-en beurswezen ('Securities and Exchange Commission'). Het gaat dan onder meer om de meest recente verslagen van The Baan Company op de formulieren 20-F en 6-K. 'Baan' is een geregistreerd handelsmerk van The Baan Company, en elke handelsnaam, productnaam of naam van een dienst die in dit persbericht wordt vernoemd en waarvan de naam 'Baan' deel uitmaakt, is een handelsmerk en/of eigendom van The Baan Company. Alle andere namen van ondernemingen, producten of diensten kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.
Bron: The Baan Company

Contactpersoon: George Thompson van Fleishman-Hillard, tel.: +1 202-828-9708, of via e-mail: (press@baan.com), voor The Baan Company. Website: www.baan.com

25 mei 00 09:17

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...