Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Origin implementatie-partner van Unisys Imaging & Workflow

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Origin implementatie-partner van Unisys Imaging & Workflow applicatie InfoImage

Amsterdam, 24 mei 2000 - Unisys Corporation en Origin hebben een overeenkomst getekend aangaande het Workflow-product van Unisys InfoImage. De overeenkomst voorziet er in dat Origin bevoegd is om InfoImage te implementeren.

InfoImage is een informatie- en werkstroom managementsysteem dat ontworpen is om de verwerkingscapaciteit van een primair papier gedreven organisatie te verbeteren en primaire bedrijfsprocessen te ondersteunen. InfoImage digitaliseert papieren documenten in de vorm van elektronische beelden die binnen enkele seconden van de ene verwerkingsstap naar de andere gestuurd kunnen worden. Daarnaast biedt InfoImage faciliteiten voor het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie