Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Vlaams onderwijs heeft alle belang bij fiscale autonomie'

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Volksunie

Vlaams onderwijs heeft alle belang bij fiscale autonomie (24/05/00)

In het licht van de onderhandelingen met de onderwijsvakbonden verdienen enkele bedenkingen de nodige aandacht. Vlaanderen is één van Europa's rijkste regio's. Het vigerend onderwijspeil wordt algemeen geduid als één van de belangrijkste verklarende factoren. Zodoende impliceert het behoud van Vlaanderens welvaart, logischerwijze, niet alleen het behoud van het huidig kwaliteitsonderwijs, maar tevens een proactief inspelen op hoogtechnologische evoluties.

Een opwaardering van het onderwijsbudget (tot 6% van het BRP) is dienaangaande primordiaal. De bijkomende middelen dienen prioritair te worden aangewend voor een fundamentele, zowel maatschappelijke als ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie