Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie rapport 'Grondrechten in het digitale tijdperk'

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE BZK

www.minbzk.nl

MINBZK: Uitnodiging aan de redacties

Persuitnodiging

Woensdag 24 mei presenteert de commissie 'Grondrechten in het digitale tijdperk' haar rapport over de gevolgen van de toenemende invloed van ICT op de grondrechten van burgers. Voorzitter prof. Franken van de commissie zal het rapport overhandigen aan de ministers De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Van Boxtel voor Grote Steden- en Integratiebeleid en Korthals van Justitie. De commissie stelt in haar rapport voor een aantal Grondwetsartikelen te wijzigen en één artikel aan de Grondwet toe te voegen.

De presentatie van het rapport vindt plaats op woensdag 24 mei om
17.30 uur in het museum voor communicatie, Zeestraat 80 - 82 te Den Haag. Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd de presentatie van het rapport bij te wonen. De aanbieding zal tevens te volgen zijn op de Internet-site van de commissie 'Grondrechten in het digitale tijdperk': www.minbzk.nl/gdt

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie