Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Haarlem presenteert plannen stationsomgeving

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Aanpak van stationsomgeving Haarlem

Gemeente Haarlem presenteert ambitieuze plannen stationsomgeving

De gemeente Haarlem heeft maandagochtend ambitieuze plannen gepresenteerd voor een ingrijpende aanpak van de stationsomgeving. Zo denkt de gemeente niet alleen aan een uitbreiding van het huidige vervoersknooppunt met een halte van de Zuid-Tangent (snelle bus/tramverbinding) en de aanleg van een verdiept bus- en tramstation, maar ook aan de realisatie van een informatieknooppunt. Bijvoorbeeld wordt gedacht aan één geconcentreerde gemeentelijke huisvesting, een bibliotheek, een congrescentrum en organisaties als de VVV en de ANWB. Tijdens een persconferentie die plaatsvond in het stationsrestaurant zei verantwoordelijk wethouder Kroskinski dat: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie