Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Avondvierdaagse Houten telt veel kinderen

Datum nieuwsfeit: 24-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Keywords:

Avond4daagse Houten van start.

dinsdag 23 mei 2000 - Door: Frank Magdelyns

Dinsdagavond zijn diverse deelnemers begonnen met de avondvierdaagse van Houten. Het weer was de hele tijd dreigend, maar gelukkig bleef het droog met af en toe wat lichte regen. Deelnemers konden kiezen uit vijf, tien of vijftien kilometer. Er waren dan ook verschillende routes waar we lopers tegenkwamen. Uiteraard doen aan de avondvierdaagse van Houten veel kinderen mee. Maar Houten heeft dan ook ruim 20 scholen. Voor deze scholen is de jaarlijks terugkerende wandeltocht een speciaal evenement. Buiten de gezelligheid is wandelen ook vreselijk gezond en eigenlijk zouden veel meer ouderen mee moeten lopen.

Zowel het vertrek als eind van de tocht was bij de sporthal van Taurus. De kinderen die wij fotografeerden hadden bij de finish nog voldoende energie over. Dat is in elk geval een goed uitgangspunt voor de komende dagen.
Aanstaande vrijdag is de laatste dag. Dan is de medaille weer verdiend.


Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000

Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie