Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst Bibit Internet Payments over B-to-C markt

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bunnik, 9 mei 2000

Uitnodiging persbijeenkomst Bibit Internet Payments, 25 mei a.s.

Nederlands marktleider in Internetbetalingen Bibit vertelt over de ervaring in de Nederlandse B-to-C markt, en gaat in op de Europese expansieplannen

Eén van de kritieke succesfactoren van e-commerce, zeker waar het gaat om verkoop aan consumenten, is de bereidheid om via Internet te betalen. Anders dan in de Verenigde Staten hebben veel Europese consumenten bedenkingen bij het gebruiken van hun creditcard op Internet. Bovendien is het aantal bezitters van creditcards in Europese landen veelal lager. Er bestaan daarnaast nog vele andere lokale betaalvormen, die variëren van land tot land en lokaal vaak grote groepen consumenten kunnen bedienen.

Het Nederlandse bedrijf Bibit Internet Payments (www.bibit.com) heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld en staat nu - drie jaar na de oprichting - aan de vooravond van een Europese doorbraak. Gespecialiseerd in het verzorgen van Internetbetalingen ondersteunt Bibit tientallen Europese betaalmethoden. Met inmiddels 500 klanten in Europa, waaronder de Financial Times, Canon, Bertelsmann, Daimler Chrysler en Fleurop, heeft Bibit een belangrijke positie in de Europese markt verworven en heeft het bedrijf goed zicht op de ontwikkeling van betalen via Internet. Dit stelt Bibit in staat om de realiteit van de Internet hype te onderscheiden.

Om u te informeren over de ervaringen van Bibit in de markt voor Internetbetalingen, nieuwe producten en allianties aan te kondigen en daarnaast de Europese expansie van dit Nederlandse bedrijf toe te lichten, organiseert Bibit op donderdag 25 mei een persconferentie waarvoor wij u van harte uitnodigen. De sprekers van Bibit zijn algemeen directeur Joost Schuijff, sales & marketing directeur Robert Weaver en mergers & acquisitions directeur Martijn Hovinga.

Programma


10.30 uur: Ontvangst

11.00 uur: Aanvang persbijeenkomst/introductie
11.05 uur: Ontwikkelingen van Bibit afgelopen jaar door Robert Weaver
11.20 uur: De visie van Bibit op e-commerce en Internetbetalingen in Europa door Martijn Hovinga

11.35 uur: Nieuwe producten en diensten door Joost Schuijff
11.50 uur: Q & A

De persbijeenkomst vindt plaats in de Beurs van Berlage, te Amsterdam. U bent vanaf 10.30 uur welkom. De bijeenkomst start officieel om 11.00 uur en duurt tot circa 12.15 uur. Aansluitend bestaat er gelegenheid om tijdens een lunch met de aanwezigen informeel van gedachten te wisselen.

Wilt u ons s.v.p. laten weten of er iemand en zo ja wie van uw redactie op deze uitnodiging ingaat? Dit kan per bijgevoegd antwoordformulier, t.a.v. MCS, Anne-Marie Kalff-Kars (faxnummer 023 - 565 17 24) of via email ((info@monogram.nl)). Even bellen met MCS kan natuurlijk ook, telefoonnummer 023 - 562 82 08. Bij een positieve reactie uwerzijds, sturen wij u een bevestiging inclusief routebeschrijving toe.

Met vriendelijke groet,
Bibit Internet Payments

Robert Weaver
Sales & Marketing Directeur

Bijlage: antwoordformulier

ANTWOORDFORMULIER

'Persbijeenkomst Bibit'

Datum: Donderdag 25 mei 2000

Plaats: Beurs van Berlage
Toorophal
Beursplein 1
Amsterdam

Ontvangst: 10.30 uur
Aanvang: 11.00 uur

o Ik kom naar deze persbijeenkomst

o Ik ben verhinderd, maar ontvang graag persinformatie

o Ik zal niet aanwezig zijn

Naam

Blad

Adres

Postcode Plaats

Fax E-mail

Fax dit formulier naar MCS 023 - 565 17 24, t.a.v. Anne-Marie Kalff-Kars Of stuur een e-mail naar (info@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie