Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 25-05-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Gevonden sieraden
EMMELOORD - Gisteren is in het bos bij de oude Espelerweg een sieradenset gevonden, bestaande uit een horloge, een armband en een collier. De sieraden, die van zilver zijn en vervaardigd van zogenoemde Zeeuwse of Goesse knoppen, zijn waarschijnlijk van diefstal afkomstig. Een zoektocht in de politiecomputer heeft geen eigenaar opgeleverd. Desondanks kan het zijn dat de eigenaar bij de politie aangifte van diefstal heeft gedaan. Degene die de gevonden sieraden aan de beschrijving herkend en met een aangifte kan aantonen dat de sieraden hem / haar toebehoren, wordt verzocht zich te melden bij de politie in Emmeloord.

Mee naar bureau na veroorzaken overlast
EMMELOORD - In het uitzendbureau aan de Nagelerweg heeft de politie gistermiddag een 20-jarige Emmeloorder in de kraag gevat (niet aangehouden) die zich vreemd gedroeg en bedreigend overkwam op het personeel van het uitzendbureau. De man wilde niet mee naar het bureau en moest geboeid worden. Na contact met de familie bleek de man psychische problemen te hebben en vandaag onder behandeling te gaan. De 20-jarige is vrijwillig ingesloten in een politiecel om de nacht door te brengen.

Snelkraak
EMMELOORD - Nadat de politie afgelopen nacht reageerde op het inbraakalarm van een winkel aan de Lange Nering, bleek er een snelkraak te hebben plaatsgevonden. De etalageruit werd ingeslagen, waarna de dader(s) er met een hoeveelheid sieraden vandoor zijn gegaan. Schadebedrag is onbekend. Een onmiddellijk ingesteld onderzoek in de omgeving heeft vannacht geen resultaat opgeleverd. Vandaag wordt een buurtonderzoek ingesteld. De politie vraagt een ieder die informatie heeft die zou kunnen bijdragen aan het onderzoek, persoonlijk of telefonisch contact met haar op te nemen: 0527-634400.
Aanhouding op verdenking van heling
LELYSTAD - Naar aanleiding van informatie die bij de politie was binnengekomen heeft de politie gisteren aan het eind van de middag een bezoek gebracht aan een woning in de Noordzeestraat. Daar trof men, zoals verwacht, bromfietsen aan die vermoedelijk gestolen zijn. Alle 4 de bromfietsen zijn in beslag genomen en de bewoner van de woning, een 20-jarige Lelystedeling, is aangehouden op verdenking van heling en ingesloten op het politiebureau.

Onder invloed
LELYSTAD - Op de Agorabaan is afgelopen nacht een auto aan de kant gezet die zonder verlichting reed. De bestuurder (32 uit Lelystad) bleek onder invloed te verkeren. Op het politiebureau blies hij 530 ug/l (1,2 promille), wat hem een rijverbod van 5 uren en een transactieaanbod van 900,= opleverde.

Aanhouding na onenigheid over verloren geld
LELYSTAD - In het casino aan de Agorahof is afgelopen nacht een 41-jarige man uit Groningen aangehouden, nadat hij, volgens de verklaring van het slachtoffer, gepoogd had een hem met een mes te verwonden. Het treffen ontstond na onenigheid over een verloren geldbedrag. Het slachtoffer, een 35-jarige man uit Almere, liep lichte snijwonden (krassen) op zijn buik op. De aangehouden verdachte is voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau; het mes dat werd aangetroffen is in beslag genomen.

250500.4438

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie