Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contactavond monumentenzorg Zutphen

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Contactavond monumentenzorg

Donderdag 25 mei is er een contactavond over monumentenzorg. De bijeenkomst is bedoeld om ondernemers die betrokken zijn bij de restauratie en het onderhoud van monumenten (bijvoorbeeld aannemers, architecten en schildersbedrijven) en betrokken ambtenaren met elkaar in contact te brengen. De contactavond vindt plaats in het IJsselpaviljoen aan de IJsselkade in Zutphen en begint om 19.30 uur.

Tijdens de voorbereiding van verbouwplannen voor monumenten en beeldbepalende panden ontstaan er vaak discussies over wat wel en niet mag. Regelmatig worden daarbij vergissingen gemaakt en duren procedures langer dan noodzakelijk. Soms ontstaat er schade aan monumenten. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie