Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-commerce Council organiseert workshop Breedband Internet

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
E-commerce Council organiseert kennis sessies over Breedband Internet en Mobile Commerce

Op donderdag 25 mei aanstaande vindt de E-commerce Council kennis sessie plaats over Breedband Internet. Het programma start om 15.30 uur en wordt gehouden in het Rosarium, Amstelpark 1, te Amsterdam. Gedurende deze workshop worden de mogelijkheden en gevolgen van de opkomst van "Breedband Internet" duidelijk uiteen gezet, met presentaties van UPC, Bookmark en Planet Internet. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de site www.dmsa.nl.

Met de spoedige komst van Breedband Internet wordt de potentie van Internet wel erg omvangrijk. Op iedere locatie onmiddellijk toegang tot 'rich content' als video clips, software, music tracks en animaties. De mogelijkheden zijn groot, maar wat verandert als Internet beschikbaar komt via de kabel? Wat betekent breedband content? Tijdens deze sessie worden o.a. bovenstaande vragen beantwoord.

De DMSA E-commerce Council is mede opgericht om kennis voor haar leden te ontwikkelen en te ontsluiten. Maandelijks organiseert de E-commerce Council sessies waarin op dat moment actuele thema's worden gepresenteerd en besproken.

Op 15 juni vindt de volgende E-commerce Council sessie M-Generation plaats over Mobile Marketing & Commerce, met o.a. presentaties van NOB Interactive, Ericsson en Cap Gemini. Ook voor deze sessie kan men zich inschrijven via de homepage van de DMSA.

Programmering 2000


25 mei Breedband Internet

15 juni Mobile Marketing
juli geen sessie

31 augustus Best Practices

28 september Internet Televisie

26 oktober E-mail Marketing

30 november 3e Generatie Internet

14 december Terugblik op 2000 en toekomstverwachtingen

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie