Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Xerox Document Supplies geeft assortiment nieuw gezicht

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Eerste leverancier met 'global brand':
Xerox Document Supplies geeft assortiment papier en doorvoermaterialen wereldwijd nieuw en uniform gezicht
Zeist, 25 mei 2000 -- Met een grootscheepse, wereldwijde rebranding-operatie heeft Xerox Document Supplies haar totale assortiment papier en doorvoermaterialen voorzien van nieuwe, uniforme verpakkingen. Xerox Document Supplies is al sinds tientallen jaren een van de weinige leveranciers met een eenduidig merk in Europa. Met de recente rebranding is dit Europese merk samen met de assortimenten in de Verenigde Staten en het Verre Oosten voorzien van één wereldwijd herkenbare verpakking. Daarmee is Xerox Document Supplies de eerste en enige leverancier in haar markt die kan spreken van een global brand.

Steeds meer wereldwijd gevestigde organisaties maken gebruik van distributed printing on demand, waarbij centraal aangemaakte digitale documenten op verschillende locaties in de wereld op papier met dezelfde specificaties moeten worden afgedrukt. Het wereldwijde Xerox-merk maakt dit mogelijk voor deze organisaties én voor aanbieders van printservices in de grafische branche. Bovendien kunnen grote, wereldwijd opererende afnemers zich voor hun afdrukmaterialen beperken tot één merk en daardoor profiteren van schaalvoordelen die optreden bij grotere inkoop.

Het Xerox-assortiment afdrukmaterialen voor printers en copiers in de kantooromgeving, grafische markt en Small-Office/Home-Office (SOHO) omgeving omvat naast een scala aan papiersoorten ook zelfklevende etiketten en transparanten. Het Xerox inkjet-assortiment bevat bovendien speciale producten voor het printen van brochures en folders, foto's, visitekaartjes, etc. De nieuwe vormgeving van de verpakkingen is consequent doorgevoerd voor al deze verschillende productsoorten. Ook de grootverpakking voor het kantoor en de kleinverpakking voor de detailhandel hebben daarmee hetzelfde uiterlijk gekregen.

De nieuwe verpakking kenmerkt zich door een restyling van de diagonale Xerox-banen die sinds jaar en dag een begrip zijn in de professionele markt voor afdrukmaterialen. Verder zijn de verpakkingen voorzien van overzichtelijke informatie die de gebruiker in één oogopslag vertelt om welke productsoort het gaat, voor welke apparatuur het afdrukmateriaal geschikt is en wat de toepassingsmogelijkheden zijn. Een duidelijke kleurcodering verdeelt de producten in de categorieën inkjet, digitaal kleurenprinten en zwart/wit copiers/laserprinters.

In de komende maanden zullen de oude Xerox-verpakkingen geleidelijk worden vervangen door de nieuwe verpakkingen.

Xerox Document Supplies
Xerox Document Supplies is een onafhankelijke divisie van The Document Company Xerox, met vestigingen in alle Europese landen. Xerox Document Supplies werd ruim dertig jaar geleden opgericht met het doel om papier en overige doorvoermaterialen te ontwikkelen voor copiers, printers en faxen. Inmiddels is Xerox Document Supplies marktleider in Europa op het gebied van xerografisch papier, met voor alle zakelijke toepassingen een geschikt product. Het assortiment omvat naast papier onder meer tekenkamermaterialen, producten voor overheadprojectie, etiketten alsmede toner- en inktcartridges. In Nederland is Xerox Document Supplies gevestigd in Zeist.
Xerox Document Supplies kunt u voor meer informatie bereiken op telefoonnummer 030 - 69 80 400.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie