Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 25-05-2000 3e Persbericht van donderdag 25 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 13.15 uur en 14.30 uur is er op de Hurksestraat een snelheidscontrole gehouden. Van de 309 gecontroleerde voertuigen reden er 43 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/u.

Eindhoven: Mishandeling
Donderdagmiddag omstreeks 15.15 uur is op de Amazonelaan een 11 jarige Eindhovenaar bedreigd en in zijn buik geslagen door een ongeveer 18 jarige jongen met blonde krulharen, gekleed in donkere kleding. Het slachtoffer fietste over het Wasvenpad in de richting van de Amazonelaan. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een jongen op de fiets die het slachtoffer liet stoppen. Hij zei dat hij de fiets van het slachtoffer wilde hebben. Toen hem te verstaan werd gegeven dat hij de fiets niet kreeg sloeg hij het slachtoffer hard in de buik. Deze liet hierbij zijn fiets los waarna zijn fiets door de dader werd meegenomen. Even verder gooide deze de fiets aan de kant en riep dat het maar een grapje was.

Eindhoven: Roodlicht controle
Vandaag zijn bij een roodlicht controles op de Gabriel Metsulaan, de St. Jorislaan en de Stratumsedijk 22 processen verbaal uitgeschreven.
Eindhoven: Mishandeling
Donderdagmiddag omstreeks 14.40 uur is op de Karel de Grotelaan een 14-jarige inwoner van Mierlo zonder enige reden door een tot nu toe onbekende dader op zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer zat op een bankje toen hij plotseling door een onbekende dader met gebalde vuist in het gezicht geslagen werd. Door de klap viel het slachtoffer van het bankje en terwijl hij op de grond lag werd hij diverse malen tegen zijn lichaam geschopt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie