Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voortgang CAO-onderhandelingen Bond van Architecten

Datum nieuwsfeit: 25-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

Voortgang CAO-onderhandelingenOp 25 mei jl. vond de 5e CAO-onderhandelingsronde plaats. In de 4 voorafgaande rondes hadden partijen al over de meeste voorstellen overeenstemming bereikt. Tijdens de 5e onderhandelingsronde concentreerden partijen zich op de nog openstaande voorstellen. Het resultaat van deze laatste onderhandelingsronde is, ondanks de constructieve aard, dat de onderhandelingen zijn vastgelopen. De vakorganisaties hebben het finale bod van de BNA niet geaccepteerd. De BNA ziet geen verdere onderhandelingsruimte en heeft aangegeven dat er voor de looptijd 2000/2001 geen CAO tot stand zal komen, tenzij de vakorganisaties alsnog op de voorstellen van de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie