Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Kletsen' met bekende Nederlanders op www.chatforcharity.nl

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Kankerbestrijding


Persbericht Chat for Charity

De Nederlandse Kankerbestrijding/Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) stelt u in kennis van het volgende persbericht.

26 mei: Bekende Nederlanders chatten op www.chatforcharity.nl

Jongeren kunnen op 26 mei chatten met Bekende Nederlanders vanuit het Magna Plaza in Amsterdam. Het zogenaamde Chat-for-Charity evenement heeft als doel publiciteit te verwerven voor de nieuwe website voor jongeren over kanker. Het Chat-for-Charity evenement en de Chat-for-Charity website zijn een initiatief van 10 studenten van de Haarlem Business School.

Het Chat-for-Charity evenement houdt in dat tussen 12.00 u. en 18.00 u. Bekende Nederlanders, zoals Ferry Somogyi, Wik Jongsma, Aukje van Ginneken (allen GTST), Emile Ratelband, Barry Paf (Radio 538) vanuit een visueel gemaakte chatbox in het Magna Plaza zullen chatten met bezoekers van de website. Gedurende de gehele middag kan iedereen inloggen op de website van Chat-for-Charity om te chatten met de BNers of om ze via de webcam in actie te zien. Hiermee hopen de initiatiefnemers zoveel mogelijk jongeren van het bestaan van de website op de hoogte te brengen. Ook bestaat, vanzelfsprekend, de mogelijkheid om de Bekende Nederlanders live te aanschouwen in de centrale hal van het Magna Plaza.

Op de website www.chatforcharity.nl kunnen jongeren met kanker chatten met lotgenoten in de chatbox, een oproep doen aan jongeren met een zelfde soort ervaring op het forum of reageren op een oproep van iemand anders. Bovendien bestaat de mogelijkheid om op attractieve wijze informatie te vergaren over kanker, de Nederlandse Kankerbestrijding/ Koningin Wilhelmina Fonds (KWF), preventie, zelfonderzoek en vroege ontdekking. Daarnaast wordt de bezoeker op een verrassende wijze rondgeleid door de BodyGuard, een virtueel persoon, welke tevens onderdeel uitmaakt van een interactieve game. Met deze interactieve BodyGuard Quest en nog een andere game zijn veel verschillende en mooie prijzen te winnen.

Wil je jouw ervaringen delen met lotgenoten, informatie inwinnen over kanker of op een leuke manier wat feiten over kanker te weten komen en daarnaast kans maken op het winnen van mooie prijzen, surf dan vanaf 26 mei naar: www.chatforcharity.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie