Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie agenda Breda Cultuurstad

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


BREDA, CULTUURSTAD IN DE ZOMER VAN START

In de maanden juni, juli, augustus en september vinden allerlei culturele evenementen plaats. Voor al deze culturele evenementen is een handzame agenda gemaakt. Per dag staat aangegeven welke culturele activiteiten plaatsvinden. Alle vormen van kunst komen aan bod. Van orgelmuziek tot monumenten, van dans tot architectuur, van cinema tot pop, van theater tot beeldende kunst. Wethouder Gielen verricht op vrijdag 26 mei de officiële presentatie van deze agenda in het cultuurpunt.

De brochure is tot stand gekomen in samenwerking met de projectgroep Breda, Stad met Karakter, de VVV en de dienst cultuur. De agenda is gratis verkrijgbaar en wordt breed verspreid via culturele instellingen, (deel)stadskantoren, (wijk)bibliotheken, hotels, campings, VVVs in de regio Breda en het Cultuurpunt. De agenda is ook te raadplegen op de website van het Cultuurpunt (www.cultuur.breda.nl). De campagne Breda, Cultuurstad in de Zomer wordt mede ondersteund door een MUPI-affiche en A3 posters.

Breda, 25 mei 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie