Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Global Knowledge start opleidingsprogramma Global Academy

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Global Knowledge lanceert opleidingsprogramma Global Academy

Nieuwegein, 26 mei 2000 - Global Knowledge, het grootste onafhankelijke ICT-opleidingsinstituut ter wereld, introduceert de Global Academy, een grotendeels nieuw wereldwijd opleidingsprogramma voor netwerkspecialisten en systeembeheerders of mensen die dat willen worden. Het programma wordt in elk land lokaal ingevuld, is resultaatgericht, heeft een focus op praktijkoefening en garandeert dat het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast. Het programma is speciaal bedoeld voor cursisten die niet voor langere tijd op de werkvloer gemist kunnen worden. Efficiency, effectiviteit en relatief lage kosten kenmerken de Global Academy. Eén van de cursussen kan volledig via ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie