Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voedingscentrum over risico's bij het eten van kip

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voedingscentrum
Kan ik nog wel kip eten?
26-5-2000

Rauw vlees en in het bijzonder kip bevat vrijwel altijd de ziekteverwekkende salmonella bacterie.
Bij een temperatuur tussen de 15°C en 40°C vermenigvuldigt één bacterie zich in een periode van 8 uur tot zestien miljoen.. Het bewaren van voedsel op kamertemperatuur is dus vragen om moeilijkheden.

Neem daarom de volgende maatregelen:

- plaats kip na aankoop zo snel mogelijk in de koelkast.
- Bewaar kip in de koelkast bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie