Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdam trots op vestiging Nationaal Dubo Centrum

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Wethouder Meijer: Rotterdam trots op vestiging Nationaal Dubo Centrum

De gemeente Rotterdam is trots op de vestiging van het Nationaal Dubo Centrum binnen haar gemeentegrenzen, aldus wethouder Meijer (onder andere Stadsvernieuwing en Volkshuisvesting) in zijn speech bij de officiële opening van de nieuwe huisvesting van het Nationaal Dubo Centrum op vrijdag 26 mei jongstleden.

Het volkshuisvestingsbeleid van Rotterdam is er op gericht het woonklimaat te verbeteren en dit vervolgens duidelijk te maken aan de buitenwereld. Hiertoe worden verschillende voorbeeldwijken gerealiseerd, waarvan Nieuw-Terbregge er één is. "Zo verantwoord dat je er stil van wordt", volgens de Rotterdamse wethouder Meijer.

Om de samenwerking tussen Rotterdam en het Nationaal Dubo Centrum te bekrachtigen deed directeur Heemrood de heer Meijer een appelboom cadeau, "als symbool voor een vruchtbare samenwerking". Heemrood stelde voor de boom te planten in één van Rotterdams duurzame wijken, waarop Meijer toezegde in Nieuw-Terbregge een geschikte locatie te zoeken.

29 mei 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie