Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Ajax met Volendam gaat niet door

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Samenwerking met Volendam gaat niet door
Amsterdam, vrijdag 26 mei 2000.

Ajax en Volendam zijn er niet in geslaagd overeenstemming te bereiken over het aangaan van een structurele samenwerking. Zowel technische als financiele redenen lagen hieraan ten grondslag. Ajax hoopt dat samenwerking op incidentele basis in de toekomst mogelijk is.

Beide clubs waren met elkaar in gesprek over eventuele uitwisseling wat betreft spelers en technische 'know how'.

Eind april leek de samenwerking tot op enkele punten na rond. De reeds aangestelde Adriaanse zag destijds vijf opties om talent op het niveau te plaatsen waar zij thuishoort. 'Nu kan de jeugd van de A1 naar de selectie van Ajax, of naar het tweede van Ajax, of naar de A-selectie van Volendam, of van de A1 naar een andere subtopclub.'

Ajax zei, tijdens een persconferentie in april, bij een eventuele samenwerking zeggenschap te krijgen over de aanstelling van een hoofdcoach bij Volendam.De Volendammers degradeerden in 1998 naar de eerste divisie en verkeert in financiele problemen.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie