Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgische Krijgsmacht geeft infodag voor KMO's

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Belgische Krijgsmacht

Persmededeling 070 van 2 mei 2000

Krijgsmacht geeft infodag voor KMO's

Op 26 mei organiseert de Algemene Aankoopdienst van het Leger voor de eerste keer een infodag voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen. Het project is een samenwerking van het Ministerie van Landsverdediging, het Ministerie van Economische Zaken en FABRIMETAL en zal plaatsvinden in het Kwartier Koningin Elisabeth in Evere. De informatiedag moet er vooral voor zorgen dat alle KMO's in België ingelicht worden over de talrijke aankopen die de Krijgsmacht in alle denkbare sectoren verricht. Het gaat niet alleen over goederen zoals kledij, bureelbenodigdheden, wapens, enz., maar ook over diensten zoals schoonmaak. Jaarlijks zijn deze legeraankopen goed voor ongeveer 20 miljard frank.

De informatiedag moet de KMO's een inzicht geven in de verschillende aankoopburelen en hun procedures binnen het Ministerie van Landsverdediging. De nadruk zal vooral gelegd worden op het juist opstellen van de offertes. Tot nog toe vielen vele ondernemingen onmiddellijk uit de boot omdat hun formulieren niet correct waren ingevuld of omdat er delen ontbraken. Door een betere informatie hoopt de overheid zijn markten naar de ondernemingen toe maximaal te openen en zelf betere producten te krijgen voor betere prijzen.

Voor meer informatie: contacteer SID
Quartier Reine Elisabeth / Kwartier Koningin Elisabeth Tf: 02/701.39.50 - Fax: 02/701.48.62 - email: (press@js.mil.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie