Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma Goudvishal in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
vrijdag 26 mei
BLOODPACT (USA), RUINATION (USA), THE BAD FORM
Entrée: f 10,-
Open: 20:00

Persbericht:
Vanavond staan er alweer drie amerikaanse bands op de planken van de goudvishal, BLOODPACT combineert loeisnelle hardcore met een 'over the top' vocale aanval op het systeem! De muziek is aangedreven door woede en frustratie.
RUINATION is de phoenix die uit de as van LOS CRUDOS, THE SWARM en CHARLES BRONSON is voortgekomen, deze band maakt muziek die klinkt als een mengeling van streetpunk met motorhead en goeie ouwe hardcore! THE BAD FORM bestaat uit leden en ex leden van UPFRONT, FAST TIMES en DEADNATIONS. De band tourt zich momenteel suf door europa en we zijn blij dat we ze hebben kunnen strikken voor een concert in de goudvishal.
zaterdag 27 mei
FORMS drum and bass events ,met live on stage: VOLTAGE Entrée: f 10,- (na 23:00 12,50)
Open:22:00

Persbericht:
Het dak gaat eraf met Arnhems' meest vooraanstaande drum onze eigen TYSON en DJ ACTIVATOR! En (alsof deze heren nog niet voor genoeg energie op de dansvloer zorgen) hebben we ook nog de LIVE drum and bass formatie VOLTAGE. Wees op tijd want het gaat druk worden!
Woensdag 31 mei
Snotty-punk-industries en Goudvishal presenteren:
THE LA DONNAS (usa) + support DJ EZEIM AL KEBAB
Entree: f 7,50
Open: 21.00 (aanvang bands 22.00u)

Persbericht:
Amerikaanse punkrock 'n roll in het straatje van The DEVIL DOGS en zelfs SLOPPY SECONDS. De tour valt samen met het uitkomen van hun nieuwe album op Epitaph/Schooch Pooch. Action gegarandeerd. Dj mieze voorziet normaal gesproken alle wilde feesten van breaks en beats maar er is meer in zijn leven dan moderne muziek en vandaag zet hij de deur naar zijn verborgen wereld open. In die wereld huizen monsters, prive detectives, ruimte helden, striptease danseressen, messentrekkers, drankstokers, countrysingers, en vetkuiven niet zo vredig naast elkaar. Onder het pseudoniem EZEIM AL KEBAB haalt Mieze de obscure plaatjes die hij vroeger met bram draaide in het radio programma Sunday smash hits weer eens naar boven. Verder zal hij vooral veel vinylen rariteiten op het menu zetten.

Vrijdag 2 juni
Le Maxx
Live: KALEIDOS, DJ PETER K
Entrée: f 5,-
Open: 21:00

Persbericht:
De conservatorium formatie CALEIDOS brengt een explosieve en dansbare mix van jazzy en funky breaks! DJ peterK vloeit daarna moeiteloos soepel naar een bont collage van nu funk en old funk. Check this.
zaterdag 3 juni
SURE SHOT: THE PROOV

woensdag 7 juni
Snotty-punk-industries en Goudvishal presenteren:
LEATHERFACE (UK)
Entree: f 7,50
Open: 21.00 (aanvang bands 22.00u)

zaterdag 10 juni
SELECTA

Zaterdag 17 juni
SHELTER (usa) + support
Entrée: f 20,-
Open: 20:00u

Persbericht:
Wow! SHELTER in de goudvishal moet wel heel erg gaaf worden, de band die ook nog op het festival mundial in tilburg speelt, stond nog geen jaar geleden voor een uitverkochte melkweg (capaciteit 900) in Amsterdam. De band is voortgekomen uit YOUTH OF TODAY, de legendarische straight edge hardcore pioniers (die toen ook al eens in de goudvishal speelden) Na de split van youth of today eind jaren 80, is zanger Ray Cappo zich in india gaan verdiepen in oosterse filosophie, natuurlijke medicijnen, sanskriet en yoga. Wat hij daar leerde zou de ruggegraat van SHELTER worden. Nu vijf albums later loopt de SHELTER-hardcore-machine als nooit tevoren en hun nieuwste CD; 'when 20 summers pass' (victory records) is de beste tot nu toe zodat de stijgende lijn voort gezet wordt. Wees er snel bij want de kaartjes zullen wel snel gaan.

Shelter homepage: victoryrecords.com/shelter.html

zaterdag 24 juni
FORMS

zondag 25 juni
MORE THAN MUSIC FESTIVAL met o.a.: REVEARSEL OF MAN (USA)
vrijdag 30 juni
LE MAXX EINDFEEST

zaterdag 1 juli
DANCE VOORRONDE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND

Zondag 2 juli
STRETCH ARMSTRONG (usa)


--
Mieze.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie