Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe routes bij China Airlines

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 26 MEI 2000

Persbulletin China Airlines Mei 2000

Nieuwe routes bij China Airlines

Per 26 maart jl. heeft China Airlines de routes naar Nieuw Zeeland, Australië en Canada van haar dochtermaatschappij Mandarin Airlines overgenomen. Tevens werd per die datum de route Taipei - Guam met een
4-wekelijkse verbinding geïntroduceerd.

Mandarin Airlines introduceerde een 2-wekelijkse dienst Taipei - Saipan.

Binnenkort kunnen ook via Internet tickets worden gekocht. China Airlines beschouwt verdere ontwikkeling van e-commerce en e-ticketing (het uitgeven van elektronische tickets) als een verbetering van de service aan de passagiers.

De vrachtcapaciteit van China Airlines zal ingrijpend toenemen met de komst van drie nieuwe Boeing 747-400F vrachtvliegtuigen. Verwacht wordt dat deze in juli of augustus van dit jaar hun eerste vlucht zullen maken. "Naast het versterken van ons passagiers en vrachtvervoer zullen we ook blijven zorgen voor een goede veiligheid en blijven we streven naar een optimale service. We willen de meest betrouwbare vluchtmaatschappij te worden," aldus de Vice President Chiang Liang-shih.

In december van het afgelopen jaar heeft China Airlines vrachtdiensten geopend naar Delhi, India en Colombo, Sri Lanka. Per 6 mei is tevens Frankfurt in Duitsland aan het vracht routenet toegevoegd.

Voor meer informatie:

China Airlines
Joost Hasperhoven
tel. 020-6463313
Brouwer Communicatie Partners
René Brouwer, tel. 0182-670244

Als u (pers)berichten graag per e-mail wilt ontvangen, verzoeken wij u dat te melden aan Brouwer communicatie Partners op bovengenoemd telefoonnummer of te mailen naar (info@brouwercom.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie