Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogleraarsbenoeming UvA: Dr. C.J.J. Vermeulen

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. C.J.J. VermeulenDr. C.J.J. Vermeulen (1936) is benoemd tot hoogleraar Integratie en culturele diversiteit aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hans Vermeulen studeerde in 1963 cum laude af in de Culturele antropologie aan de Universiteit Utrecht. Daarna was hij ruim drie jaar voor de UNESCO actief als veldonderzoeker in Griekenland. Vanaf 1967 volgde hij een Ph.D.-opleiding aan de Cornell University, die hij in 1970 afrondde met het proefschrift Families in urban Greece. In hetzelfde jaar werd hij universitair docent onderzoeksmethoden bij Culturele antropologie aan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie