Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst medisch-specialistische richtlijnen

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bijeenkomst medisch-specialistische richtlijnen

26 mei 2000

Meerjarenafspraken subsidie VWS
De bijeenkomst werd ingeleid door prof. dr. J. Jeekel, voorzitter van de Raad voor Wetenschap, Opleiding en Kwaliteit. Hij onderstreepte dat het ministerie van VWS in het kader van de Meerjarenafspraken curatieve somatische zorg, aan de Orde van Medisch Specialisten een subsidie (circa 10 miljoen per jaar) beschikbaar stelt voor de financiering van specifieke onderdelen van het kwaliteitsbeleid medisch specialisten. Deze subsidie is bedoeld voor het ontwikkelen en implementeren van medisch-specialistische richtlijnen, het ontwikkelen van complicatieregistraties, de visitaties van opleidingspraktijken en het ontwikkelen van elektronische visitatieformulieren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie