Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM) start revisielijn

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bron: Persberichten
Datum: 26-5-2000

VNM start revisielijn

Zo wordt ingespeeld op de steeds ruimere openingstijden van autobedrijven De Verenigde Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM), een afdeling van BOVAG, geeft vandaag tijdens haar jaarlijkse ledenvergadering het startsein voor de nationale revisielijn. Wie het telefoonnummer 0900-7788990 (f 0,50 per minuut) draait, kan het dichtstbijzijnde bij BOVAG aangesloten motorenrevisiebedrijf opvragen. Het telefoonnummer zal 24 uur per dag, zeven dagen per week te bereiken zijn.en de steeds vaker voorkomende wens van consumenten om buiten de gangbare uren geholpen te worden.

De revisiebedrijven houden zich in de eerste plaats bezig met het reviseren van motorblokken en cilinderkoppen. Ze doen dat zeer gespecialiseerde werk niet alleen voor de autobranche, maar zijn bijvoorbeeld ook actief met de revisie van scheeps- en industriële motoren. Johan van Gerven, voorzitter van VNM, vergelijkt het revisiebedrijf met een medisch specialist: "Patiënten worden bij bepaalde klachten door hun huisarts doorverwezen naar een medisch specialist. De huisarts is een "allrounder", de specialist iemand die alles weet van bijvoorbeeld gewrichten of het zenuwstelsel. Zo werkt dat in de revisiebranche ook. Het onafhankelijke garage- of dealerbedrijf klopt bij bepaalde motorproblemen aan bij het gespecialiseerde revisiebedrijf".

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie