Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 26-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 26-05-2000
Persbericht district De Leijgraaf

VERNIELINGEN IN POLITIELOKET Een man heeft donderdagavond vernielingen gepleegd in het politieloket in een gemeenschappelijk gebouw aan de Schutsboomstraat te Schaijk. Getuigen zagen dat er iemand binnen was geweest en belden de politie. Toen die ter plaatse kwam zagen ze dat er een ruit was vernield, en binnen was de hele zaak op zijn kop gezet. Vanochtend stelde de politie een buurtonderzoek in, en daaruit volgde dat de dader een man was die in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis in Oss was opgenomen. Gisterenavond had de man een uur verlof, waarop hij in Schaijk terechtkwam en inbrak in het bureau. Vandaag is de man door de politie gehoord in het ziekenhuis. De schade loopt in de tienduizenden guldens.

MOTORRIJDER ONDERUIT Donderdagavond is op de Bergmaas te Zeeland ee 29-jarige motorrijder uit Eindhoven met zijn motor onderuit gegaan nadat hij was gaan slingeren door een plotselinge windvlaag. De motor kwam tegen een boom aan, en het afgebroken voorwiel kwam tegen een tegemoetkomende auto, die hierdoor beschadigd raakte. De motorrijder raakte licht gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie