Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitslagen NRPS-HIPPO kampioenschappen

Datum nieuwsfeit: 27-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchNRPS-HIPPO kampioenschappen
Op zaterdag 27 mei
Op zaterdag 27 mei zijn de NRPS-HIPPO Kampioenschappen op het schitterende terrein van de KNF-centrum te Ermelo gehouden. Ruim 325 combinaties hebben zich voor dit evenement ingeschreven. Deelname staat open voor combinaties die met NRPS geregistreerde pony's of paarden bij de basiswedstrijdorganisaties startgerechtigd zijn. Bij de dressuur staat inschrijving open voor de rubrieken B t/m Z2 en bij het springen van B t/m ZZ. Ieder jaar zie je de kwaliteit van de deelnemende combinaties verbeteren. Het onstuimige weer stond het leveren van topprestaties niet in de weg.

Het NRPS had de wedstrijdorganisatie opgedragen aan een professioneel bureau. In de loop van de namiddag bleek dat dit bureau moeite had met het verwerken van de resultaten, waardoor de uitslagen lang op zich lieten wachten. Aan het eind van de middag kwam naar voren dat het bureau niet meer in staat was om de resultaten accuraat te verwerken. Pogingen om met behulp van derden de zaak te redden, zijn gestaakt toen bij controle bleek dat de uitslag niet betrouwbaar was. Om 18.30 u heeft de voorzitter namens het NRPS zijn verontschuldigingen aangeboden en toegezegd dat alle deelnemers de uitslagen van de rubrieken waaraan zij hebben deelgenomen en de behaalde prijzen krijgen thuis gestuurd.

Natuurlijk was iedereen erg ontgoocheld, het NRPS incluis. Het getuigt van grote sportiviteit om na de teleurstellende mededeling uit de mond van verschillende deelnemers te horen: "Volgend jaar komen we terug". Het NRPS zal zich revancheren!

Op maandag 29 mei heeft het bureau de uitslaglijsten met protocollen aangeleverd. De uitslag is door het NRPS gecontroleerd en hieronder treft u een lijst aan met de kampioenen.

UITSLAGEN KAMPIOENEN NRPS-HIPPO KAMPIOENSCHAPPEN 2000

DRESSUUR PONYS
B dressuur Benthe Kloth met Kiram (v: Krimh ox) L dressuur Kim Bleumink met Jasmien (v: Beau Dinamique) M1 dressuur Stefan van Melvoort met Linda (v:Eagle) M2 dressuur Lesley Erhart met Rosearina (v: Alympia)
DRESSUUR PAARDEN
B dressuur Naomi Harbers met Sairus (v: Samber) L dressuur Rianne Duyvestein met Camacho D (v:Cabochon) M1 dressuur Henriette Jansen met Solied (v: Sultano) M2 dressuur Mandy Meijs met Arlando (v:Adamo)

SPRINGEN PONYS

B springen Carlot Kruse met Liding Tsaar Peter (v: Pjotr van Dennenoord ox)
L springen Lisette Vetker met Pamela WV (v: Kenaf) M springen Rianne Nalis met Angely (v: Aron)
Z/ZZ springen Marjet Drost met King Kadanz (v: Kenaf)
SPRINGEN PAARDEN

B springen Henriette Weyman met Den Hartigs Emir (v: Eagle) L Springen Sjoan Stegers met Jolly Good Fellow (v: Samber)©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie