Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten leden college van B en W gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Verder in de loop van de week....

. zal burgemeester Opstelten op zaterdag 27 mei om 09.30 uur de aftrap verrichten voor de jaarlijks terugkerende 'Sportdag Rotterdam en de Mariniers'. De sportdag wordt gehouden op de terreinen van de Van Ghentkazerne in Rotterdam. Aan de sportdag nemen teams deel van mariniers, oud-mariniers, de bestuursdienst, deelgemeenten en de Erasmus Universiteit.

. is burgemeester Opstelten zondag 28 mei om 15.00 uur aanwezig op een speciale ontvangst voor relaties van de Stichting Dunya. De burgemeester zal daar naast de voorzitter van Dunya, de heer Van Deventer en de heer Foster van Western Union de gasten toespreken.

. zal burgemeester Opstelten op zondag 28 mei op de terreinen van de Rotterdamsche Manege 'De Jockey Club' aan de Kralingseweg 120 om 17.30 uur de prijsuitreiking verrichten van Nationale Carrouselkampioenschappen. .

. is wethouder Sandra Korthuis op maandag 29 mei om 14.00 uur aanwezig bij de laatste themabijeenkomst over de ontwerpnota ouderenbeleid 'Actief, Kleurrijk en Zorgzaam' in Holiday Inn aan het Schouwburgplein. Nadat op de vorige bijeenkomsten m.n deskundigen aan het woord waren zijn nu de ouderen zelf gevraagd een bijdrage te leveren.

. openen burgemeester Opstelten en wethouder Korthuis op woensdag 31 mei
om 14.00 uur de vernieuwde Dordtselaan. Zij doen dit door het verrichten van een officiële openingshandeling en door aanwezig te zijn bij een feestelijk programma georganiseerd door de bewonersorganisatie Bloemhof.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie