Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mariet Spronk wint van Joke vd Meulen op WK Powerliften

Datum nieuwsfeit: 27-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Onderlinge wedstrijd tussen Mariet en Joke in het voordeel van Mariet beslist tijdens de Wereldkampioenschappen powerliften.

Vanavond Nederlandse tijd hebben de dames tot 75 kg. tijdens het Wereldkampioenschappen powerliften behalve de strijd aangebonden met de buitenlandse deelneemsters, ook een strijd geleverd onderling wie dit keer de sterkste zou zijn, in het eerste onderdeel, kniebuigen lieten de Alkmaarse Joke van der Meulen en de uit Simpelveld afkomstige Mariet Spronk niets aan elkaar over, beide dames wisten 155 kg. te kniebuigen, het tweede onderdeel, het bankdrukken is een favoriet onderdeel van Mariet, zij wist uiteindelijk 95 kg. te drukken, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie