Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eurocommerce/Omniworld: Mierlo afgelast wegens storm

Datum nieuwsfeit: 28-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchEurocommerce/Omniworld 1.50 competitie
Mierlo afgelast wegens storm.

Mierlo- Het CH Mierlo staat bij de weergoden niet gunstig aangeschreven. Vorig jaar moest de wedstrijd stilgelegd worden vanwege een wolkbreuk, dit jaar stak er zo'n hevige storm op dat de hindernissen over het terrein waaiden en de organisatie moest besluiten de wedstrijd te staken. Dat had mede tot gevolg dat de eerste wedstrijd van de Eurocommerce/Omniworld 1.50 meter competitie geen doorgang kon vinden. Het bestuur van de NFS beraad zich nog over de gevolgen die dit met zich meebrengt en komt daar na beraad nog op terug. Het wedstrijdreglement blijft gehandhaaft en de twee beste wedstrijden tellen. De volgende wedstrijd is in Zelhem op zondag 11 juni. Daarna volgt Nunspeet op woensdag 19 juli. In het eerder uitgegeven persbericht staat de datum voor Nunspeet op 18 en 19 juni, maar dit moet juli zijn.

Namens de Eurocommerce/Omniworld 1.50 competitie, Christel ter Horst©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie