Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spa Regatta: Harde wind houdt zeilers aan de wal

Datum nieuwsfeit: 28-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 29-5-2000

Zeilen - SPA Regatta Medemblik, 24-28 mei 2000SPA Regatta

Harde wind houdt meer dan 1000 zeilers noodgedwongen aan de wal

De wind was vandaag de spelbreker in Medemblik. Met uitschieters van
41 knopen (windkracht negen) uit het zuidwesten werd en er niet gestart en bleven de vele zeilers met Olympische aspiraties aan de wal. De organisatie besloot pas om half zes dat er niet meer gestart zou worden. Tot die tijd hingen de zeilers wat rond op het
International Sailing Center in Medemblik.

Voor sommige teams, die hun positie nog moeten verbeteren, was dat ongunstig omdat die kans nu wel heel klein wordt. Morgen wordt maar een wedstrijd gezeild, zoals op het schema staat. Er is een
uitzondering. Dat voor het Match Racen in de Soling. Daar moeten de beste twaalf nog uitmaken wie met de eindoverwinning naar huis gaat. Eerste start is gepland om 09.00 uur.

Persconferentie morgen (zondag)
Direct na de prijsuitreiking van de SPA Regatta aanstaande zondag, zal er een persconferentie gehouden worden in het Regatta Centrum. Tijdens deze persconferentie zal de samenstelling van het Fortis Bank Dutch Olympic Sailing Team bekend gemaakt gaan worden, zoals dat
voorgedragen wordt aan het NOC*NSF.

Bondscoach Jaap Zielhuis en Chef de Equipe Karst Hut zullen de finale selectie van het Nederlandse 'Oranje' team uit de doeken doen. De zeilers die voorgesteld gaan worden zullen op deze persconferentie aanwezig zijn. We streven naar vijf uur in de middag.

zie ook:http://www.sparegatta.org

Laat meer artikelen zien over: SPA RegattaNoot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie