Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer dan 750 deelnemers aan Focus-In homepageverkiezing

Datum nieuwsfeit: 28-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT: JOUW STEM IN DE FOCUS-IN HOMEPAGEVERKIEZING

Nijmegen 22 mei: De aandacht voor de Focus-In homepageverkiezing was ook dit jaar weer erg groot. Waren er vorig jaar nog 492 inschrijvingen, nu deden 767 mensen een poging de Zilveren Pijl in de wacht te slepen. Uit dat rijke aanbod is een selectie van de 10 beste pagina's gemaakt, waarover de vakjury zich deze week buigt. Maar ook de Nederlandse internetter kan zelf zijn stem uitbrengen.

Homepageverkiezing populair
In de eerste editie van de Focus-In homepageverkiezing werden de verwachtingen al ruimschoots overtroffen. Bijna 500 mensen schreven hun site in en bewezen daarmee dat ‘de homepage' nog niet dood is. In het jaar 2000 wordt deze ontwikkeling verder doorgezet. Maar liefst 767 paginabouwers legden hun site voor aan de jury. Opvallende trends waren het verminderde gebruik van Flash en de opkomst van webloggers.
Nog 10 sites over
Inmiddels buigt de jury van de homepageverkiezing (bestaande uit Tim Krabbé, Vincent Everts, Raymond Koome en Marie-Claire van de Berg) zich nu intensief over de 10 laatst overgebleven homepages. Zij gaan bepalen wie de trofee “De Zilveren Pijl” in het jaar 2000 mee naar huis mag nemen. Die winnaar zal in het radioprogramma Tros Radio Online van 28 mei (van 21.00 tot 22.00 op radio 1) bekend worden gemaakt.
Publieksstem
Maar niet alleen de vakjury kan mensen met een mooie homepage in de schijnwerpers plaatsen. Zoals dat hoort bij een verkiezing waar het om de mensen draait, kan elke internetter zijn favoriet kenbaar maken. Op de site van de Focus-In homepageverkiezing is het tot donderdag 25 mei
12.00 mogelijk het rijtje van 10 te bekijken en te beoordelen. De uitslag van die stemming resulteert in een publieksprijs.
Stemmen of informatie verzamelen kun je op de officiële Focus-In homepageverkiezingssite:
www.focus-in.nl/homepageverkiezing


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
NOOT AAN DE REDACTIE
Voor meer informatie over de verkiezing, en na 28 mei over de winnaar kun je mailen of bellen naar:

Erik van Heeswijk
Hoofdredacteur Focus-In
erik@focus-in.nl
024-3789706 / 024-3773826

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie