Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe startpagina-dochter met prijsvergelijkers

Datum nieuwsfeit: 28-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT, 28 mei 2000

De Prijsvergelijkingpagina (prijsvergelijking.pagina.nl) is sinds vrijdag 26 mei geopend, onderdeel van de succesvolle Startpagina.

Prijsvergelijkers zijn een relatief nieuw fenomeen op 't internet, maar nemen snel toe in aantal en populariteit. Dat is niet verwonderlijk, omdat er via deze sites prijzen (en soms ook kwaliteit) van producten goed te vergelijken zijn. Zo zijn flinke kortingen te behalen, vaak gecombineerd met online-bestelmogelijkheid.

In Amerika en Duitsland is het al mogelijk om auto's (met aanzienlijke korting) te kopen via prijsvergelijkers. In Nederland zijn we nog niet zo ver, maar er is toch al een respectabel aantal sites actief die producten vergelijken: van wijn tot witgoed, van supermarkt tot telefoneren of van koeriers tot computers.

Op de Prijsvergelijkingagina zijn deze tientallen sites handig gerangschikt, waardoor het voor elk product of elke productgroep mogelijk is snel bij een aantal relevante prijsvergelijker terecht te komen. Ook is een aantal buitenlandse sites opgenomen.

De Prijsvergelijkingpagina wordt (evenals de Consumenten- en de Kortingpagina) onderhouden door Rob van Eeden, sinds jaren webmaster van de stichting Zuinigheid met Stijl. Plaatsing van de sites geschiedt alleen op basis van de kwaliteit van de betreffende site en de gebruikersvriendelijkheid ervan.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Rob van Eeden
stg Zuinigheid met Stijl
Buys Ballotstraat 27-B
2563 ZH Den Haag
Tel./fax: +31 (0)70 3616826
Email: (prijsvergelijking@pagina.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie