Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsbijeenkomst Overijssel over ziekenhuis Letland

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 25 mei 2000

VOORLICHTINGSBIJEENKOMST OVER ZIEKENHUIS IN LETLAND

Op maandag 29 mei 2000 wordt er in het provinciehuis te Zwolle een voorlichtingsbijeenkomst door de Stichting Project Ziekenhuis Orge georganiseerd om nieuwe sponsors aan te trekken. De bijeenkomst wordt gehouden in de kleine zaal in het provinciehuis en begint om 17.00 uur. Er zal onder andere een videofilm vertoond worden en het echtpaar Kruse dat het ziekenhuis een aantal malen bezocht zal een toelichting houden. De bijeenkomst eindigt om 19.00 uur.

De provincie Overijssel onderhoudt sinds enkele jaren een vriendschapsband met Letland. In het licht hiervan is er een vriendschapsrelatie tussen de Zwolse ziekenhuizen en het ziekenhuis in Orge, een stadje op circa 60 kilometer vanaf de hoofdstad Riga ontstaan. De stichting, die bestaat uit de Provincie Overijssel en enkele Overijsselse bedrijven, ondersteunen het ziekenhuis in het Letse stadje Orge met organisatorische en financiële hulp. De komende jaren wil de stichting de liftinstallatie van het ziekenhuis verbeteren. Daarnaast moet apparatuur worden aangeschaft voor de operatiekamers en ook is een verbetering van de verpleegafdelingen, met name de kraam -en kinderafdeling, nodig.

Nadere informatie:
team Communicatie, Bonnie van der Meer, telefoon 038 425 14 16

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie