Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dewildecbt.com neemt Studiecentrum Talen Eindhoven over

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

dewildecbt.com neemt
Studiecentrum Talen Eindhoven over

Brussel, mei 2000 - dewildecbt.com, een Belgische onderneming gespecialiseerd in computerondersteund taalleren, neemt Studiecentrum Talen Eindhoven (STE) over.

dewildecbt.com ontwikkelt geavanceerde technologie voor taaltraining via internet. Het bedrijf ontwikkelt a·c·e (access to cyberspace for education), een revolutionair open softwareprogramma dat het mogelijk maakt op een gepersonaliseerde en interactieve manier talen te leren via internet. a·c·e wordt zowel in scholen als in privé-taalinstituten geïmplementeerd met het doel efficiënter en effectiever talen aan te leren. Specialisten verwachten dat de markt van de privé-taalinstituten onder invloed van de technologie op ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie