Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw: startpagina voor meiden

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Nieuw: startpagina voor meiden

meiden.pagina.nl

Een volle dochter van startpagina.nl, de drukstbezochte site van Nederland.

Nieuw op internet is de eerste startpagina voor meiden: meiden.pagina.nl. Deze site is hét startpunt voor meiden tussen de 12 en de 18 jaar vol overzichtelijk gerubriceerde links naar alles wat deze meiden bezighoudt. Wil je iets weten over de leukste kroeg, de laatste mode trends of alles op het gebeid van sex? Surf naar meiden.pagina.nl en vind het antwoord! Meidenpagina, voor en door meiden, met eigen meidenclubs, een toptien van homepagina's en een eigen forum.

Meidenpagina is het startpunt voor meiden, alle leuke, gekke en handige links in één oogopslag bij elkaar! De meest uitgebreide informatie op het Internet, van uitgaan en stappen, van muziek en makeup tot huiswerk en school, van hunks tot huisdieren. Nu hebben ook meiden op internet hun eigen plek, die ze kunnen gebruiken als startpunt voor alles wat ze interesseerd, maar ook om elkaar te ontmoeten en met elkaar te kletsen. Ook door meiden zélf opgerichtte meidenclubs hebben een plek gevonden en zijn zeker een bezoekje waard. Een favoriete rubriek is de top tien van homepagina's van meiden. Elke ingestuurde homepagina krijgt een vermelding. Dus meiden, doe mee en stuur ook je eigen homepagina in!

Meiden.pagina.nl heeft naast de leukste links ook veel nuttige informatie zoals sexualiteit, gezondheid, bijbaantjes, school en huiswerk. Praktisch gerubriceerd, compleet met zoekmachine en aan te passen aan persoonlijke wensen. Zo kunnen eigen favoriete links toe gevoegd worden, of minder interessante rubrieken onzichtbaar gemaakt worden. Eenvoudig en handig zoals u dat van startpagina gewend bent.

En heeft iemand nog een goede tip voor een site, of een nieuw onderwerp, dan plaatst meiden.pagina.nl die er direct op.

Kortom: eindelijk hebben meiden op internet hun eigen plek.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie