Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationaal hotel vestigt zich in Hoofddorp

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 29 mei 2000

... Internationaal hotel vestigt zich in Hoofddorp

De gemeente Haarlemmermeer heeft op 23 mei 2000, na de goedkeuring door B&W een samenwerkings-overeenkomst gesloten met Van den Bruele & Kaufman projectontwikkeling B.V.. Hiermee is start gemaakt van de komst van een 5-sterren InterContinental Airport Business Hotel naar Beukenhorst-Zuid in Haarlemmermeer.
De samenwerkingsovereenkomst voorziet in een totale ontwikkeling ter grootte van 60.000m² bruto vloeroppervlak tegenover het NS station Hoofddorp. In dit kader heeft Bass Hotels & Resorts het voornemen om een 5 sterren InterContinental hotel met 350 kamers te vestigen in het kantorenpark Beukenhorst-Zuid. Naast de vestiging van het InterContinental hotel, maken ook kantoren, een Sport & Health centrum, een kinderdagverblijf, een Internet Café en een winkel- en dienstenformule onderdeel uit van de ontwikkeling. In dit planconcept is ingespeeld op de vraag van kantoorgebruikers naar additionele functies in de directe werkomgeving en de wens van de gemeente naar de verlevendiging en daarmee versterking van het kantorenpark. De nabijheid van Schiphol Airport vraagt om een naar verhouding groot vergader- en conferentiecentrum van 1.400 m². De opening van het InterContinental hotel is gepland op 1 september
2003. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Afke Marks;
023-5676498

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie