Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams Gemeenschapsonderwijs staakt nauwelijks mee na oproep

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CAPTION:

CAPTION:


-

29 mei 2000

Minieme deelname aan staking secundair onderwijs in het Gemeenschapsonderwijs

Persbericht

In het Gemeenschapsonderwijs wordt de stakingsoproep van de COC in het secundair onderwijs slechts in beperkte mate opgevolgd.

De steekproef die de centrale diensten hebben uitgevoerd, wijst uit dat in ongeveer
60 % van de scholen helemaal niet gestaakt wordt. In de andere scholen blijft de deelname aan staking beperkt tot één of enkele personeelsleden. Onder de stakers zijn niet alleen leerkrachten, maar is er ook ondersteunend personeel. Het betreft in beide gevallen hoofdzakelijk vakbondsvertegenwoordigers van het COC. Wij willen nogmaals beklemtonen dat in alle scholen de lessen normaal doorgang vinden. In die gevallen waar zich kleine problemen zouden voordoen, voorziet de school in vervangingsactiviteiten voor de leerlingen.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met de persverantwoordelijke, Dries Vandermeersch.Opmerkingen of bedenkingen? Mail ze naar (info@gemeenschapsonderwijs.be)

Laatste wijziging: 29-05-2000reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie