Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden op de provinciale weg bij Maarhuizen

Datum nieuwsfeit: 29-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 26 mei 2000 Persbericht nr. 97

Werkzaamheden op de provinciale weg bij Maarhuizen

Op maandag 29 mei is de provinciale weg bij Maarhuizen gestremd van
6.00 tot 18.00 uur. Er wordt een nieuwe deklaag aangebracht en het begin en het einde van het bochtige traject wordt extra geaccentueerd. De Provincie vindt de werkzaamheden noodzakelijk omdat op de provinciale weg bij Maarhuizen op het bochtige weggedeelte diverse ongevallen zijn gebeurd. Deze hebben voornamelijk te maken met te hoge rijsnelheden, ondanks het feit dat ter plaatse een maximum snelheid van 60 km/u geldt.

Omleidingsroute

Omdat de weg volledig gestremd is, wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroute is als volgt: vanaf de richting Winsum via Baflo naar Mensingeweer en vanaf de richting Lauwersoog bij Mensingeweer via de Wildeveldseweg naar de rotonde bij Winsum. In overleg met de Regiopolitie en de gemeenten Winsum en De Marne is besloten op de betreffende gemeentelijke wegen die dag een maximumsnelheid in te stellen van


50 km/uur. Dit in verband met de veiligheid van fietsers die gebruik maken van deze wegen.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Machteld Schierbeek, afdeling Bestuurscontacten Provincie Groningen, tel.: 050-3164982.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie