Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asfalteringswerkzaamheden op deel Langevliet in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Asfalteringswerkzaamheden op deel Langevliet

betreft: week: week 21

Binnenkort krijgt een deel van de Langevliet een nieuwe toplaag asfalt. Hiervoor wordt de weg afgesloten vanaf kruispunt Veul (kruispunt Langevliet/Schoolweg/Van Foreestweg) tot en met het begin van de bebouwde kom richting Den Helder. Behalve een laag asfalt wordt bij het begin van de bebouwde kom van Julianadorp een snelheidsremmende drempel aangelegd.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken hebben wij ervoor gekozen om de werkzaamheden 's nachts uit te voeren. Dit gebeurt in de nacht van 30 op 31 mei, en in de nacht van 31 mei op 1 juni. De weg en het fietspad zijn dan voor al het verkeer afgesloten van 19.30 uur tot 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Middenvliet en de Zanddijk. Overdag kunt u gewoon over de Langvliet rijden.

Buslijn 32 en 150 rijden tijdens de werkzaamheden ook via de Middenvliet en de Zanddijk. Dit betekent dat reizigers rekening moeten houden met een half uur extra reistijd. Als u gewoonlijk op station Zuid opstapt, adviseert Connexxion u door te reizen naar Centraal. Zo voorkomt u dat u een half uur op station Zuid moet wachten.

Herstraten parkeerstrook

Na het asfalteren wordt de parkeerstrook tussen de weg en het fietspad herstraat. Dit zal ongeveer twee weken duren en gebeurt overdag. U kunt tijdens deze werkzaamheden gewoon over de Langevliet rijden, hoewel de werkzaamheden wel enige overlast kunnen veroorzaken.

laaste verandering: mei 25, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie