Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Meedenkavonden' verkeersveiligheid gemeente Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Papendrecht

Denk mee over verkeersveiligheid

Om onveiligheid in het verkeer terug te dringen en het aantal verkeersongelukken te verminderen, hebben Rijk, provincies en gemeenten het project Duurzaam Veilig opgezet.

De gemeente Papendrecht organiseert per wijk meedenkavonden binnen dit kader, waarbij een actieve bijdrage van wijkbewoners wordt gevraagd. Na de meedenkavonden, worden de inrichtingsplannen gemaakt door advies- en ingenieursbureau Grontmij. Na de zomervakantie volgt een ronde met inspraakavonden.

Wie wil meedenken en -praten over de verkeersveiligheid in de eigen wijk, wordt van harte uitgenodigd voor de meedenkavond, wel graag even aanmelden bij de receptie van het gemeentehuis, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie