Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersbesluit gemeente Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Verkeersbesluit


30 mei 2000

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal;

gelet op het bepaalde in artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 en het delegatiebesluit Stadskanaal 1998, nr.
19, d.d. 31 augustus 1998;

overwegende dat bij besluit van 23 mei 2000 is vastgesteld;


- dat uit het oogpunt van verkeersveiligheid de Brugstraat, het gedeelte tussen Electronicaweg en 't Achterom, zal veranderen in een bromfietspad.


- dat omtrent dit besluit overeenstemming is bereikt met de Regiopolitie Groningen. besluiten overeenkomstig bijgevoegde situatieschets (ter inzage bij de Gemeente Stadskanaal, afdeling civieltechniek en cultuurtechniek) " bebording fietspad Brugstraat" tekeningnummer 1-1:

I. Door het plaatsen van borden model nr. G 12a en G 12b de Brugstraat, het gedeelte tussen Electronicaweg en 't Achterom, te veranderen in bromfietspad.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van bekendmaking tegen dit verkeersbesluit bezwaar maken. De op dit verkeersbesluit betrekking hebbende stukken liggen ter inzage bij de afdeling civieltechniek en cultuurtechniek van de gemeente Stadskanaal. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, ter attentie van de secretaris van de commissie rechtsbescherming, Postbus 140,
9500 AC Stadskanaal. Op de envelop en brief duidelijk "bezwaarschrift" vermelden.

Stadskanaal, 26 mei 2000

Burgemeester en wethouders

K.J. Havinga, secretaris

J.J. Stavast, burgemeester

© Gemeente Stadskanaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie