Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

30 mei 2000

Mishandeling
SCHIEDAM -- Zaterdag rond 02.00 uur is een 22-jarige man uit Alblasserdam op de Hargalaan geschopt en geslagen. De politie arresteerde in eerste instantie vier Vlaardingers in de leeftijd van 15 jaar. Na verhoor en overleg met justitie is een 16-jarige Vlaardinger vrijgelaten. Hij heeft niets met de mishandeling te maken. Het slachtoffer liep een hoofdwond op. De politie zet het onderzoek voort.

Met geweld scooter gestolen
SCHIEDAM -- Zaterdagavond rond 23.30 uur bedreigde een onbekende man met een vuurwapen op het Hazepad een 19-jarige bromfietser uit Schiedam. De onbekende man reed op zijn scooter weg. Even verderop vond de politie op het Hazepad, nabij de Fokkerstraat, de scooter op de grond terug. Vermoedelijk is de dader met de scooter gevallen en is hij ervandoor gegaan. Door een buurtonderzoek zag de politie op het Hazepad een 16-jarige verdachte uit Rotterdam die aan het opgegeven signalement voldeed. Op het politiebureau bleek dat hij de dader niet was. Het onderzoek wordt voortgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie