Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Postbank gebruikt software Data Distilleries

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbank gebruikt software Data Distilleries om databasemarketing-proces te optimaliseren

Amsterdam, 30 mei 2000 De Postbank gaat met de Analytical Customer Relationship Management (CRM) software van Data Distilleries haar databasemarketing-processen vereenvoudigen en de selectie van klantsegmenten voor direct-mailcampagnes verder optimaliseren. Hierdoor kan de Postbank haar klanten gerichter benaderen.

De Postbank bouwt momenteel een nieuw, geïntegreerd systeem voor databasemarketing-campagnes. De software van Data Distilleries zal in dit systeem draaien met Vantage, de campaignmanagement-software van Prime Response. In de nieuwe situatie staan databasemarketeers bij de Postbank daadwerkelijk aan het roer bij het definiëren van klantsegmenten voor direct-mailcampagnes. Zij kunnen klantkennis genereren zonder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie