Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 30-05-2000
Persberichten district De Leijgraaf

DIEFSTAL UIT WINKEL Uit een sportzaak aan de Sint Janstraat te Uden zijn maandagmiddag uit de etalage enkele tennisrackets en een paar in-line rolschaatsen weggenomen.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Een 15 jarig meisje uit Zeeland is maandagmiddag rond 16.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Industrielaan in Uden. Zij stond te wachten bij de fietsersoversteekplaats toen een vrachtwagen stopte. De chauffeur gebaarde dat zij over kon steken. Op dat moment haalde een personenauto, bestuurd door een 35 jarige man uit Nistelrode, de vrachtwagen in en schepte het meisje. Zij is met verwondingen aan haar arm overgebracht naar het ziekenhuis.

ZAKKENROLLEN Een inwoonster van Boekel is dinsdagmorgen op het Sint Agathaplein haar portemonnee kwijt geraakt aan een zakkenroller. De vrouw liep op de markt en ontdekte plotseling dat haar tas los gemaakt was. In de portemonee zat een klein geldbedrag en persoonlijke papieren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie