Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landbouwagenda 2000-2005 Noord-Holland vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT, maandag 30 mei 2000

Landbouwagenda 2000-2005
Gedeputeerde Staten hebben de Landbouwagenda 2000-2005 en de tijdelijke stimuleringsregeling 'Duurzame landbouw en biologische landbouw Noord-Holland 2000' in principe vastgesteld. De Landbouwagenda is gericht op uitvoering van bestaand beleid, verwoord in de Agrarische Nota van 1995. Er is wel sprake van actualisatie aan recente maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen, het collegeprogramma 1999-2003 en het Beleidsplan
2000. De belangrijkste thema's van de Landbouwagenda zijn ruimte voor de agro-sector, vernieuwend ondernemerschap, verbetering van de agrarische structuur, structuurversterking glastuinbouw en bollensector en versterking van de keten.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie