Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijding met gewonde op Rijksweg A-58 t.h.v. Bavel

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Aanrijding met gewonde op Rijksweg A-58 t.h.v. Bavel

Datum: 30/5/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vanmiddag heeft rond 12.10 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Rijksweg A-58, net voorbij de afslag Bavel, rijrichting Tilburg. Een bestuurder van een personenauto, kwam op de linkerrijstrook, tijdens een inhaalmanoeuvre met de voorzijde van zijn auto tegen de achterzijde van een voor hem rijdende auto.

De bestuurder van de voorste auto verloor de controle over het stuur en botste enkele malen tegen de vangrail en kwam op de rechterrijstrook tot stilstand. Deze bestuurder had nagenoeg geen letsel. Zijn auto is echter total loss.

Door de aanrijding ging de achterste auto enkele malen over de kop en kwam voor de andere betrokken auto midden op de rijbaan tot stilstand. De bestuurder en twee inzittenden stapten zelf uit. Een vierde inzittende bleek echter bekneld te zitten en moest door de Brandweer ( Gilze Rijen) en de GG en GD uit zijn benarde positie worden bevrijd. Ook de traumaheli kwam ter plaatse. De gewonde man, een 55-jarige Tilburger, werd rond 13.30 uur met een ambulance overgebracht naar het Ignatiusziekenhuis te Breda. Het letsel van het slachtoffer is op dit moment nog niet bekend.

De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte, een 43-jarige man uit Tilburg (W.W.) is ter plaatse door de politie aangehouden als verdachte van rijden onder invloed.

Door de aanrijding, werd de gehele zuidelijke rijbaan geblokkeerd en ontstond een lange file. Later in de middag werden de verkeersproblemen rond Breda verder vergroot door een aanrijding op de A-16, t.h.v. Prinsenbeek, rijrichting Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie