Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst verf- en kunststoffenindustrie

Datum nieuwsfeit: 30-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe


Bijeenkomst verf- en kunststoffenindustrie

Assen, 28 april 2000
Persberichtnummer 00-012In opdracht van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (Provincies Groningen, Fryslân en Drenthe) organiseert MHP Maastricht op 30 mei a.s. een bijeenkomst voor bedrijven uit de verf- en kunststofindustrie. Het centrale thema van deze bijeenkomst is het starten van samenwerkingsprojecten tussen bedrijven onderling en kennisleveranciers. Het doel is te komen tot concrete onderzoeksprojecten. De locatie is het Provinciehuis te Groningen en de bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Behalve informatie omtrent financieringsmogelijkheden voor samenwerkingsprojecten zullen de bedrijven geïnformeerd worden over actuele thema's in de verf- en kunststofindustrie. Ondernemers die in het verleden deelgenomen hebben aan samenwerkingsprojecten zullen hun ervaringen presenteren.

Moor nadere informatie of aanmelding kunt u terecht bij:

Provincie Groningen MHP/M3
dhr. G. Meijerink dhr. T. Hagelstein
050-3164842 043-3883889
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie