Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intentie-overeenkomst Stationsgebied Noord H'sum

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Intentie-overeenkomst Stationsgebied Noord

De gemeente is van plan om samen met Johan Matser Projectontwikkeling BV de ontwikkeling van het Stationsgebied Noord ter hand te nemen. Hiertoe wordt een intentieovereenkomst aan de commissie Stad en de gemeenteraad ter goekeuring voorgelegd. Johan Matser heeft ook zorggedragen voor het nieuwe stationsgebouw en het gebouw van Teleac NOT.

De randvoorwaarden voor de ontwikkeling het gebied zijn al in maart jl. aan de commissie Stad voorgelegd en goedgekeurd. Het gaat om een kantoor van 12.000 m2 bedrijfsvloeroppervlakte (bvo) en 600 m2 bvo kleine detailhandel en publiekfuncties. Het de bedoeling dat in de plannen voor het noordelijk stationsgebied duidelijk tot uitdrukking wordt gebracht dat Hilversum mediastad is en stad in het groen.

Voor meer informatie over de intentie-overeenkomst kunt u kontakt opnemen met dhr. G. Knibbeler van de sectie communicatie (6292500)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie