Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamervragen over salarisverhogingen bij Defensie

Datum nieuwsfeit: 31-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

vragen31.005 vragenformulier 31 mei 2000


2990011790

Vragen van het lid Van Ardenne-van der Hoeven (CDA) aan de staatssecretaris van Defensie over salarisverhogingen bij Defensie. (Ingezonden 31 mei 2000)


1

Kunt u het bericht uit de Telegraaf bevestigen dat per 1 juni het inkomen van 17- en 18-jarige BBT-ers aanzienlijk verhoogd zal worden?
1)


2

Zal hiermee tevens de totale salarisopbouw van BBT-ers binnen Defensie worden aangepast?


3

Waarom is de terechte salarisverhoging voor de BBT-ers niet ook meteen vastgesteld voor de BOT-ers? Bent u bereid vergelijkbare maatregelen te nemen om de salarispositie van BOT-ers te verbeteren?


4

Wat zijn de totale kosten van deze salarisoperatie? Uit welke middelen zal deze operatie bekostigd worden? Kan de Kamer hierover nader geïnformeerd worden?


5

Kunt u de Kamer inzicht geen in het geheel van maatregelen dat door Defensie getroffen gaat worden om arbeidsvoorwaarden te verbeteren en de werkdruk bij Defensie te verlagen?


6

Bent u, getuige van uitspraken in de Defensiekrant 2) van plan vergelijkbare maatregelen te nemen om de arbeidsvoorwaarden van het burgerpersoneel bij Defensie te verbeteren?

Telegraaf, 30 mei jl.

Defensiekrant, 25 mei jl. nr. 20.

Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie